ONZE AANPAK

ZO BRENGEN WIJ JOUW WEBSITE TOT LEVEN.

Tijdens onze eerste online vergadering zal je kennismaken met jouw contactpersoon. Bij Marketing Piggy geloven we dat communicatie en vertrouwen de belangrijkste aspecten zijn om een project tot een goed einde te brengen.
Onze projectleider zal tijdens deze vergadering enkele vragen stellen om te bepalen welke doelen de website moet bereiken en om een duidelijk beeld te krijgen van jouw bedrijf. Zo krijgen wij als design bureau een idee over hoe je de website ziet, zowel qua inhoud als ontwerp.

Enkele vragen die we stellen tijdens deze vergadering:

 • Wat doet jouw bedrijf?
 • Welk doelstellingen heeft de website?
 • Welke eigenschappen moet de website hebben?
 • Welke stijl heeft jouw bedrijf of organisatie?
 • Welke kleurpatronen zie je graag?
 • Welke websites vind je leuk en waarom?

Met de informatie die we tijdens het intakegesprek hebben ontvangen gaan onze designers aan het werk om voor jouw een live voorontwerp te maken. Zo heb je al een look en feel van hoe jouw website er uit kan zien. Tijdens dit stadium heb je slechts een beperkt zicht van onze designskills. Met andere woorden; je website zal er nog een stuk beter uitzien na het lanceren van een definitief ontwerp.

Waarom ons gratis voorontwerp geweldig is:

 • Je krijgt een “Look & Feel” van de website.
 • Je krijgt een voorproefje van onze designskills.
 • Interactief ontwerp; je kunt de website bezoeken in jouw webbrowser.
 • Indien gewenst kunnen we je ook toegang geven tot het voorontwerp. Je kunt dan zienhoe je zelf jouw website kunt aanpassen.
 • Je kunt evalueren indien we het gepaste design bureau voor jouw project zijn.

Indien je na het intakegesprek en het gratis voorontwerp besluit dat wij het juiste design bureau voor jouw project zijn, gaan we verder naar de volgende stap.

We stellen een overeenkomst op met alle benodigde informatie. Denk hierbij aan het tijdsbestek, het aantal ontwerpen, de eigenschappen van de website en de totale kosten.  

Na het opstellen van de overeenkomst gaan we over naar het ontwerpen van de sitemap

Een sitemap zorgt ervoor dat alle pagina’s van de website in overweging worden genomen en dan kunnen we bepalen we welke relatie ze met elkaar hebben. Door middel hiervan wordt het ook duidelijker hoe de eindgebruiker de website zal navigeren. 

Zodra de blauwdruk voor de site is gedefinieerd door de creatie van de sitemap is de volgende stap het ontwerpen en programmeren van de website. Dit doen we door de kleurpatronen en lettertypes te kiezen en door de HTML en CSS code van de website te maken. Ook de webheader en footer worden tijdens deze fase ontworpen.

Na het algemene ontwerp van de website gaan we over naar het ontwerpen van de individuele pagina’s. Ook hier zorgen we dat de pagina’s een unieke stijl hebben door gebruik te maken van verschillende design technieken met afwisseling van tekst en foto’s.

Bij Marketing Piggy betaal je per pagina ontwerp, wat betekent dat wanneer je, indien nodig, meerdere pagina’s wenst met hetzelfde ontwerp maar enkel andere foto’s en tekst, je niet extra betaalt voor deze pagina’s. Zo kun je een pagina ontwerp tot driemaal hergebruiken zonder meer te betalen. Op deze manier kun je al snel een grote website hebben, zonder jouw spaarvarkentje te plunderen.

Na het ontwerpen van de pagina’s gaan we de teksten schrijven en deze samen met de foto’s in het gemaakte ontwerp plaatsen. Tijdens deze fase voeren we ook een standaard zoekmachine optimalisatie of SEO uit. 

Voordat de site gelanceerd wordt, zullen we verschillende testen uitvoeren om eventuele foutjes of bugs weg te werken.

Zo zal de website worden bekeken in meerdere browsers  zoals Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer en verschillende apparaten (laptops, tablets en mobiel) om de gebruikservaring van de website te evalueren.

We scannen de website met verschillende site crawlers om de snelheid en code te controleren en lezen de teksten nog eens na voor eventuele spellingsfouten.

Na het controleren en testen van de website lanceren we deze door het te linken aan je gekozen domain. Vanaf nu kan iedereen jouw website bezoeken en bewonderen.

OPLEIDING

Na de lancering van de website zal je toegang krijgen tot onze online opleidingsvideo’s. Hiermee kun je altijd terug kijken hoe je jouw website kan aanpassen of hoe je extra pagina’s kunt aanmaken met de gemaakte ontwerpen. Je krijg ook een live online opleiding met één van onze projectleiders.

ONDERHOUD

Bij Marketing Piggy maken we een dagelijkse backup van jouw website en zorgen we dat deze snel en veilig blijft door je plugins en WordPress te updaten naar de laatste versie.

SUPPORT

Indien je een probleem hebt met jouw website kun je ons altijd contacteren via chat, email of telefoon om je te assisteren. 

Scroll naar top